Workshop de 7 granen: Rijst

Workshop de 7 granen: Rijst

Granen worden wereldwijd dagelijks gegeten. We onderscheiden 7 granen. Welke krachten en kwaliteiten heeft rijst.

By Ineke Fienieg

Date and time

Saturday, November 16 · 2 - 3pm CET

Location

Voedwel

51A Nachtegaalstraat 3581 AD Utrecht Netherlands

Refund Policy

Refunds up to 2 days before event
Eventbrite's fee is nonrefundable.

Agenda

2:00 PM - 3:30 PM

workshop rijst

About this event

  • Event lasts 1 hour

De workshop de Kracht van graan heb ik jarenlang gegeven. Maar ik heb steeds meer te vertellen over granen, het past niet meer in een workshop.

Daarom heb ik ze opgesplitst in de 7 granen.

  • rijst
  • gerst
  • gierst
  • rogge
  • haver
  • mais
  • tarwe

Wil jij ook meer weten over je lievelingsgraan of een minder bekend graan, dan zijn deze workshops een goede opstap naar een meer gevarieerde keuken.

In deze workshop wordt veel aandacht besteed aan een optimale bereiding van rijst, zodat het je optimaal kan voeden en goed verteerd wordt.

Je krijgt veel informatie, ook een hand-out. En we gaan diverse gerechten en bereidingen met dit graan proeven.

Organized by

Als natuurvoedingskundige wijs ik duurzame consumenten de weg naar het verbeteren van hun gezondheid met natuurvoeding. Mijn insteek is vooral praktisch, maar waar het kan met een vleugje antroposofische visie.

Gezonde voeding die jou goed doet is veel meer dan een optelsom van voedingsstoffen. Het moet bij jou en jouw mogelijkheden passen. Daarom zijn levenskracht, vormkracht, evenwicht, ritme, gewoontes en grenzen net zo belangrijk als wàt je eet.

 In mijn workshops vertel ik je daar graag alles over en ik laat het je ook proeven.