Een evenement bezoeken

Je tickets zoeken

Wanneer je tickets bestelt op Eventbrite, wordt er een account aangemaakt met het e-mailadres dat je hebt gebruikt om af te rekenen. Log in bij de Eventbrite-app of -website met het e-mailadres op je bestelling om je tickets te zien. Ga vervolgens naar Tickets.

In dit artikel

• Je tickets zoeken
  • Als je niet kunt inloggen
  • Als je tickets ontbreken

Je tickets zoeken

Je kunt naar de tickets in je account gaan via de Eventbrite-app of -website.

De Eventbrite-app:

• iPhone: log in en tik op Tickets.

• Android: log in en tik op Profiel. Zoek vervolgens je bestelling en tik op Tickets.

De Eventbrite-website: log in en ga naar Tickets.

Als je niet kunt inloggen

Misschien heb je nog geen wachtwoord. Eventbrite maakt tijdens het afrekenen een account voor je aan met het e-mailadres dat je opgeeft. Zo verifieer je je e-mailadres en krijg je toegang tot je tickets:

1. Ga naar Je wachtwoord opnieuw instellen

2. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om tickets te bestellen en selecteer Wachtwoord resetten.

3. Kijk in je inbox of je een e-mail met het onderwerp 'Je Eventbrite-wachtwoord resetten' hebt ontvangen. De e-mail kan in je spammap zitten.

4. Open de e-mail en selecteer Een nieuw wachtwoord instellen.

5. Voer je nieuwe wachtwoord in en selecteer Wachtwoord bijwerken. Ben je ingelogd, ga dan naar Tickets om je tickets te zoeken.

Als je tickets ontbreken

Er kunnen een paar redenen zijn waarom tickets niet in je Eventbrite-account staan:

• Ander e-mailadres: je bent aangemeld bij je Eventbrite-account met een ander e-mailadres dan het adres dat je hebt gebruikt om de bestelling te plaatsen.

• Typefout in je e-mailadres: het e-mailadres op je bestelling is verkeerd gespeld tijdens het afrekenen.

• De organisator heeft PDF-tickets uitgeschakeld: de bestelling wordt in je account weergegeven, maar er is geen optie om de tickets af te drukken.

Als je tickets om een van deze redenen ontbreken, neem dan contact op met de evenementorganisator voor hulp.