Beheer van een Eventbrite-account overdragen

Als je een Eventbrite-account aan iemand anders moet overdragen (zoals een cowerker of collega), pas dan het e-mailadres op het account aan hun e-mailadres aan. Ga naar Accountinstellingen en selecteer 'Wijzigen' onder het e-mailadres van de account. Voer dan het nieuwe e-mailadres en je wachtwoord in en klik op 'Opslaan'.

In dit artikel

• Controleer dit voordat je begint
  • 1. Ga naar 'Accountinstellingen'.
  • 2. Wijzig het e-mailadres op het hoofdaccount van Eventbrite.
  • 3. Sla je wijzigingen op.

Controleer dit voordat je begint

• Het e-mailadres van je account kan alleen worden gewijzigd in een e-mailadres dat niet aan een bestaand Eventbrite-account is gekoppeld. Als het te wijzigen e-mailadres al in gebruik is, moet de accounteigenaar het e-mailadres van het account wijzigen of het account sluiten om het e-mailadres vrij te maken voor gebruik op jouw account.

• Eventbrite-accounts kunnen niet worden samengevoegd.

1. Ga naar 'Accountinstellingen'.

Meld je aan bij je Eventbrite-account. Ga dan naar Accountinstellingen.

2. Wijzig het e-mailadres op het hoofdaccount van Eventbrite.

Klik op 'Wijzigen' en voer het nieuwe e-mailadres voor het account in. Voer daarna het huidige wachtwoord voor het account in en klik op 'Opslaan'. De nieuwe accounteigenaar kan naar eventbrite.nl/reset-password gaan om het wachtwoord te wijzigen en zich aan te melden.

3. Sla je wijzigingen op.

Nadat je op 'Opslaan' hebt geklikt, verschijnt er een bericht, waarin staat dat het e-mailadres op het hoofdaccount met succes is bijgewerkt. Je ontvangt tevens een e-mail van noreply@event.eventbrite.com ter bevestiging van de wijziging.