Problemen oplossen met je aanmelding via Facebook op Eventbrite

Je kunt je registreren en aanmelden bij Eventbrite met je Facebook-account. Als je al een Eventbrite-account hebt, kun je deze aan je Facebook-account koppelen bij 'Linked Accounts' in de instellingen van je Eventbrite-account. Als je je Eventbrite-account hebt gemaakt met je aanmeldgegevens van Facebook, kun je in de instellingen van je Eventbrite-account een wachtwoord instellen bij 'Password'.

In dit artikel

• Je Eventbrite- en Facebook-accounts koppelen of ontkoppelen
  • Voeg een Eventbrite-wachtwoord toe aan je Facebook-aanmeldgegevens.

Je Eventbrite- en Facebook-accounts koppelen of ontkoppelen

1. Ga naar je accountinstellingen.

Nadat je bent aangemeld bij je Eventbrite-account ga je naar het accountmenu en selecteer je Account Settings.

2. Selecteer 'Sociale instellingen' (onder Account).

3. Koppel/ontkoppel je Facebook- en Eventbrite-accounts.

Schuif de knop naast Facebook om je Facebook- en Eventbrite-accounts te koppelen of ontkoppelen.

OPMERKING: er kan worden gevraagd om je aan te melden bij Facebook indien je nog niet bent aangemeld.

Voeg een Eventbrite-wachtwoord toe aan je Facebook-aanmeldgegevens.

1. Ga naar je accountinstellingen.

Nadat je bent ingelogd op je Eventbrite-account ga je naar het accountmenu en selecteer je Account Settings.

2. Selecteer 'Wachtwoord' (onder Account).

3. Voer je wachtwoord in en selecteer 'Save'.

TIP VOOR EXPERTS: Stel een sterk wachtwoord in om uw account te beschermen.