Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement bezoeken

Ontdek evenementen op de iPhone-app van Eventbrite

Gebruik de Eventbrite-app om evenementen op datum, locatie en categorie te zoeken en vinden. Tik op het 'hart'-pictogram naast evenementen die je leuk vindt om ze toe te voegen aan je favorieten. Je kunt ook organisators van evenementen volgen, registreren voor evenementen en je tickets bekijken. Hulp is ook beschikbaar voor Android-gebruikers.

In dit artikel

  • Evenementen zoeken om naartoe te gaan
  • Like en deel evenementen en volg organisators
  • Tickets kopen
  • Tickets zoeken en je profiel bijwerken

Evenementen zoeken om naartoe te gaan

1. Aanbevolen en populaire evenementen bekijken.

Het 'huis'-pictogram in de voettekst is je tabblad Start. Tik (onder 'Wat is leuk in') op de plaatsnaam om een nieuwe stad in te voeren of online evenementen te bekijken. Als je wilt dat de app je locatie op elk moment kan bepalen, stel dan locatiediensten op het iOS-apparaat in (Instellingen > Eventbrite > Locatie).

2. Per categorie bladeren in Zoeken.

Het 'vergrootglas'-pictogram in de voettekst is je tabblad Zoeken. Kies een categorie bij de optie 'En ik heb zin in'. Klik op 'Dingen vinden om te doen!' om lijst met evenementen te bekijken en te filteren op relevantie, datum of registratietype.

Like en deel evenementen en volg organisators

1. Like evenementen vanaf Start, Zoeken of de evenementpagina.

Tik op het 'hart'-pictogram naast een evenement om dit toe te voegen aan je 'Favorieten'. Je kunt het later vinden onder het 'hart'-pictogram in de app-voettekst. Let op: het liken van een evenement is niet hetzelfde als je registreren voor een evenement.

2. Like evenementen vanaf Start, Zoeken of de evenementpagina.

  • Start — Tik op de 'omhoog wijzende pijl'.

  • Zoeken — Tik op de 'omhoog wijzende pijl'.

  • Evenementpagina — Tik op het menupictogram met de drie puntjes rechtsboven en kies 'Dit evenement delen'.

3. Volg organisators om updates voor aankomende evenementen te ontvangen.

  • Volg organisators: Tik op een evenement om naar de evenementpagina te gaan. Scrol vervolgens naar de sectie 'Organisator' en tik op 'Volgen'.

  • Beheer organisators die je volgt: ga naar 'Favorieten' (tik op het 'hart'-pictogram in de app-voettekst) en selecteer 'Organisators'. Tik op 'Volgend' als je een organisator niet meer wilt volgen.

  • Beheer e-mailvoorkeuren: ga naar E-mailvoorkeuren op je desktop om e-mailkennisgevingen te beheren.

Tickets kopen

1. Koop tickets of registreer je (op de evenementpagina).

2. Selecteer aantal tickets. Klik daarna op 'Bestellen' of 'Registreren'.

Voor evenementen met zitplaatsreservering worden de best beschikbare zitplaatsen doorgaans toegewezen aan mobiele registraties. Als je de optie ziet om een zitplaats te selecteren, kun je een andere zitplaats kiezen door op een andere stoel te tikken.

3. Voer de vereiste gegevens in en tik op 'Bestellen' of 'Registreren'.

Als je met je e-mail en wachtwoord bent ingelogd, wordt bepaalde informatie automatisch ingevuld via je Eventbrite-profiel (poppetje in de app-voettekst). Selecteer 'Nu betalen' of 'Registreren' om de bestelling te voltooien.

4. Ontvang je tickets en orderbevestiging.

Open je tickets in de Eventbrite-app door op het ticketpictogram in de app-voettekst te tikken. Sla ze op als afbeelding of voeg ze toe aan je Apple Wallet. E-mails met orderbevestigingen worden verzonden naar het e-mailadres dat is opgegeven tijdens de registratie.

Tickets zoeken en je profiel bijwerken

1. Bekijk tickets en registratiegegevens.

Tik op het ticketpictogram in de app-voettekst om tickets voor aankomende en eerdere evenementen weer te geven. Selecteer een specifiek ticket om:

  • Je registratienaam en tickettype te bekijken

  • De evenementdatum en locatie te bevestigen

  • Het evenement aan je kalender toe te voegen

  • Het evenement te bekijken

  • Het ticket als afbeelding op te slaan, aan de Apple Wallet toe te voegen, of de QR-code voor gescande toegang tot het evenement weer te geven.

TIP: Veeg naar rechts om meer tickets weer te geven in een bestelling met meer dan één ticket.

2. Neem contact op met de organisator van het evenement.

Tik op het menupictogram met de drie puntjes rechtsboven om je ticket te delen, aan je Apple Wallet toe te voegen, contact op te nemen met de organisator of een restitutie aan te vragen.

  • Bestelling annuleren — Je kunt een registratie voor een gratis evenement annuleren via een desktop-pc (niet in de app).

  • Restitutie aanvragen — Selecteer 'Restitutie aanvragen' om een restitutieaanvraagverzoek in te dienen. Als je deze optie niet ziet of meer vragen hebt over het evenement, gebruik dan de optie 'Contact opnemen met organisator'.

3. Bekijk en bewerk je Eventbrite-profiel.

Tik op het 'poppetje' (in de voettekst) om de volgende gegevens te bekijken en te actualiseren:

  • Je profielfoto, voornaam en achternaam — je kunt op je desktop (niet in de app) het e-mailadres van je account wijzigen en je wachtwoord resetten.

  • Meldingscentrum — Beheer updates van organisators die je volgt, geregistreerde evenementen en herinneringen.

  • Instellingen — Stel je primaire stad in, schakel de optie voor kalendersynchronisatie in of uit, en beheer evenementen (download Eventbrite Organizer om evenementen te beheren).

  • Support — Bekijk het Helpcentrum of stel verbeteringen voor de app voor.

  • Over — Zie de versie van de app die je gebruikt en het referentiemateriaal zoals het Privacybeleid, de Servicevoorwaarden, het Cookiebeleid en andere kennisgevingen van Eventbrite.

  • Uitloggen — Log uit bij de app. Voor een persoonlijke ervaring en om ticketgegevens voor geregistreerde evenementen te bekijken, moet je weer inloggen bij de app.

Heb je nog vragen?