Problemen met je internetbrowser verhelpen

Maak de cache van je browser leeg en verwijder cookies als je technische problemen hebt. Probeer een andere browser als de problemen aanhouden. Eventbrite raadt aan Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken voor de beste ervaring.

In dit artikel

• Maak je cache leeg en verwijder cookies.
  • Update je browser.
  • Update je Java-plugin.
  • Probeer een andere browser.
  • Schakel de adblocker uit.
  • Maak je browservenster groter.
  • Nuttige links

Maak je cache leeg en verwijder cookies.

Een overvolle browser kan problemen veroorzaken bij het laden of formatteren van een website, zoals ontbrekende afbeeldingen of knoppen die niet reageren wanneer je erop klikt. Maak de cache van je browser leeg en verwijder cookies.

Update je browser.

De functies die je browser gebruikt, werken alleen correct als je browser up-to-date is en wordt ondersteund. Ga naar https://www.whatismybrowser.com om te controleren of je de nieuwste versie van je browser gebruikt. De website laat zien welke browser je gebruikt en welke versie. Als je browser moet worden bijgewerkt, is er een link om dat te doen.

Update je Java-plugin.

Sommige websites zijn afhankelijk van Java voor verbinding en responsiviteit. Controleer of je Java-plugin up-to-date is. Zo niet, dan kun je deze rechtstreeks via de Java-website bijwerken.

Probeer een andere browser.

Eventbrite raadt aan Google Chrome of Firefox te gebruiken voor de beste ervaring. Internet Explorer versies 11 en eerder worden niet langer ondersteund. Heb je geen rechten om op je werkcomputer te downloaden, neem dan contact op met de IT-afdeling om deze rechten aan je systeem te laten toekennen.

Schakel de adblocker uit.

Schakel je adblocker uit om te voorkomen dat je problemen ondervindt bij het openen van bepaalde pagina's.

Maak je browservenster groter.

Als je de optie om te scrollen niet ziet, ben je misschien te ver ingezoomd. Maak je browservenster groter of zoom uit.Houd de Control-toets op je toetsenbord ingedrukt en druk op de mintoets (-) om uit te zoomen op een pc. Houd de Command-toets op je toetsenbord ingedrukt en druk op de mintoets (-) om uit te zoomen op een Mac.

Nuttige links