Veranderingen in toegang voor meerdere gebruikers

'Toegang voor meerdere gebruikers' staat onder Teambeheer in je Eventbrite-account. De subgebruikers van accounts die voor deze wijziging subgebruikers hadden, zijn te vinden door naar Teambeheer te gaan en de rollen gelabeld 'Verouderde rol' te selecteren.

In dit artikel

• Accounts zonder subgebruikers
  • Accounts met bestaande subgebruikers

Accounts zonder subgebruikers

Als je hulp nodig hebt om je evenementen te beheren, kun je aangepaste rollen zoals 'Marketing' en 'Rapportage' maken voor andere gebruikers.

1. Ga naar Organisatie-instellingen.

2. Selecteer Teambeheer.

3. Selecteer Rollen.

4. Selecteer Nieuwe rol maken.

Kom meer te weten over het maken en beheren van rollen en rechten voor je organisatie.

Accounts met bestaande subgebruikers

Als je account subgebruikers had voordat deze wijziging werd aangebracht, zijn deze nu standaard toegewezen aan rollen gelabeld 'Verouderde rol' met dezelfde rechten. Verouderde rollen kunnen niet worden bewerkt, maar deze kunnen wel worden verwijderd op voorwaarde dat er geen gebruikers aan zijn toegewezen.

Als je de rechten moet veranderen voor een gebruiker die aan een verouderde rol is toegewezen, maak je een nieuwe rol met de gewenste rechten. Wijs de gebruiker vervolgens aan die nieuwe rol toe en verwijder de verouderde rol.