Eventbrite

Helpcentrum

Een opgeslagen creditcard/betaalpas uit je Eventbrite-account verwijderen

De enige manier om een opgeslagen creditcard/betaalpas aan je Eventbrite-account toe te voegen is de optie 'Factuur- en betalingsgegevens opslaan zodat je de volgende keer sneller kunt bestellen' te selecteren wanneer je je registreert voor een evenement. Als je een creditcard/betaalpas in je Eventbrite-account hebt opgeslagen, kun je de bestaande kaartgegevens niet bijwerken. Je kunt deze wel uit je account verwijderen. Ga naar de pagina Accountinstellingen en kies de optie voor creditcards/betaalpassen om een opgeslagen kaart te verwijderen. Selecteer vervolgens het prullenbakpictogram naast de kaart die je wilt verwijderen. De volgende keer dat je je voor een evenement op Eventbrite registreert, kun je een nieuwe creditcard/betaalpas opslaan.

In dit artikel

  • 1. Ga naar 'Accountinstellingen'.
  • 2. Selecteer de optie voor creditcard/betaalpas.
  • 3. Verwijder de kaart uit je Eventbrite-account.
  • 4. Voeg een nieuwe kaart aan je Eventbrite-account toe.

1. Ga naar 'Accountinstellingen'.

Meld je aan bij je Eventbrite-account. Selecteer vervolgens Accountinstellingen.

2. Selecteer de optie voor creditcard/betaalpas.

3. Verwijder de kaart uit je Eventbrite-account.

Selecteer het prullenbakpictogram naast de credit-/betaalpas die je wilt verwijderen en klik dan op 'OK' om dit te bevestigen. Wanneer de kaart uit je Eventbrite-account is verwijderd, verdwijnt deze uit je lijst met opgeslagen kaarten en zie je hem niet meer wanneer je je registreert voor toekomstige evenementen.

TIP: Als je een nieuwe kaart aan je account wilt toevoegen, gebruik die kaart dan de volgende keer dat je tickets koopt op Eventbrite. Wanneer je bent ingelogd bij je Eventbrite-account, zie je de optie om je betalingsgegevens op te slaan.

4. Voeg een nieuwe kaart aan je Eventbrite-account toe.

In de sectie voor creditcards/betaalpassen van je Eventbrite-account kun je geen nieuwe kaarten toevoegen. Je kunt een opgeslagen creditcard/betaalpas alleen aan je Eventbrite-account toevoegen door de optie 'Betalingsgegevens opslaan' te selecteren, wanneer je je registreert voor een evenement

Heb je nog vragen?