Gekoppelde socialmedia-accounts beheren op Eventbrite

Ga naar 'Accountinstellingen' om de instellingen voor je sociale media te beheren. Kies vervolgens 'Gekoppelde accounts' onder 'Account' en klik op het selectievakje om de koppeling in of uit te schakelen.

In dit artikel

• 1. Ga naar 'Accountinstellingen'.
  • 2. Selecteer 'Gekoppelde accounts' onder 'Account'.
  • 3. Schakel het selectievakje in of uit.
  • 4. Sla de wijzigingen op.

1. Ga naar 'Accountinstellingen'.

Meld je aan bij je Eventbrite-account. Ga vervolgens naar 'Accountinstellingen'.

2. Selecteer 'Gekoppelde accounts' onder 'Account'.

3. Schakel het selectievakje in of uit.

• Inschakelen: klik op het selectievakje om het 'aan' te zetten en meld je aan bij je sociale account van derden om toestemming te geven voor het koppelen van de accounts.

• Uitschakelen: klik op het selectievakje om het 'uit' te zetten en je sociale account van derden los te koppelen van je Eventbrite-account.

Om een Facebook-account volledig los te koppelen, zet je het selectievakje op 'uit' en volg je deze stappen.

4. Sla de wijzigingen op.