Een evenement bezoeken

Tickets claimen die iemand anders voor jou heeft besteld

Als iemand een ticket voor jou heeft besteld, claim je dit door op 'Claim je bestelling' te klikken in de e-mail die je van Eventbrite hebt ontvangen. Je gaat dan naar Eventbrite. Je kunt hier inloggen of een wachtwoord instellen. Nadat je het ticket hebt geclaimd, kun je het op elk moment online openen in je Eventbrite-account onder 'Tickets' of in de Eventbrite-app.

In dit artikel

• 1. Selecteer 'Claim je bestelling' in de e-mail die je van Eventbrite hebt ontvangen.
  • 2. Log in of registreer je voor je gratis Eventbrite-account.
  • 3. Open je ticket online of in de Eventbrite-app.

1. Selecteer 'Claim je bestelling' in de e-mail die je van Eventbrite hebt ontvangen.

Kijk in je e-mail of je een bericht van noreply@order.eventbrite.com ziet. Open de e-mail vervolgens en klik op 'Claim je bestelling'. Je gaat dan naar Eventbrite. Je kunt hier inloggen of een wachtwoord instellen.

2. Log in of registreer je voor je gratis Eventbrite-account.

Log in als je al een Eventbrite-account hebt met het e-mailadres dat je voor de bestelling hebt gebruikt. Als je nog geen account hebt, wordt er eentje gemaakt met het e-mailadres dat je voor de bestelling hebt gebruikt. Je moet een wachtwoord instellen om je ticket(s) te claimen. Wachtwoorden moeten uit minimaal 8 tekens bestaan en zijn hoofdlettergevoelig.

Raadpleeg onze Beveiligings- en veiligheidshandleiding en ons Privacybeleid voor meer informatie over de manier waarop we je gegevens beschermen.

3. Open je ticket online of in de Eventbrite-app.

Nadat je bij je Eventbrite-account bent ingelogd, wordt je naar je Tickets geleid. Sommige organisators schakelen PDF-tickets uit. In dat geval zie je geen link om je tickets te bekijken of af te drukken.

Neem contact op met de persoon bij wie je de bestelling hebt geplaatst, als je de ingevoerde registratie-informatie wilt updaten. Je kunt ook contact opnemen met de organisator van het evenement om de gewenste wijzigingen aan te vragen.