Eventbrite

Helpcentrum

Een evenement organiseren

Voor dit evenement mogen geen tickets verkocht worden - wat je kunt doen om te helpen

We waarderen de integriteit van onze community van evenementorganisators en bezoekers, en we doen ons best om ervoor te zorgen dat de evenementen op onze website legitiem en zoals geadverteerd zijn. Als je een evenement organiseert en vermoedt dat tickets elders worden verkocht, meld je het evenement zodat ons team 'Vertrouwen en Veiligheid' het kan beoordelen.

    We vinden de legitimiteit van evenementen op onze website heel belangrijk. Als je vermoedt dat een evenement zonder vergunning tickets verkoopt voor jouw evenement, meld dit evenement dan en verstrek daarbij de volgende informatie:

    • Link naar pagina van niet-bevoegd evenement

    • Link naar pagina van bevoegd evenement

    • Naam, e-mailadres en telefoonnummer van de organisator van het bevoegde evenement (persoon of bedrijf)

    • Link naar een schriftelijke verklaring die de bevoegdheid van de evenementorganisator als enige ticketverkoper/-distributeur aantoont

    • Een ondertekend document dat je bevoegdheid aantoont om tickets voor dit evenement te verkopen, zoals (maar niet beperkt tot) een stortingsbewijs voor de locatie, huurovereenkomst, of contracten tussen jou en een derde partij (muziek, vervoer, catering, etc.)

    • Extra details die je graag wilt geven

    Wij geven de informatie ter beoordeling door aan ons team 'Vertrouwen en Veiligheid'. Zij zullen bij vragen contact met je opnemen op het opgegeven e-mailadres.

    Heb je nog vragen?