Apps aan je account toevoegen en ondersteuning vragen

Gebruik apps van derden om de functionaliteit van je Eventbrite-account uit te breiden. Ga naar de App Marketplace om naar apps te zoeken. Klik op een app om te zien hoe je deze aan je account toevoegt en wat de ondersteuningsopties zijn. Deze apps worden gemaakt en beheerd door externe ontwikkelaars. Neem contact op met de appontwikkelaar als je vragen hebt over prijzen of voor probleemoplossing.

In dit artikel

• Controleer eerst dit.
  • Voeg apps aan je account toe.
  • Zoek ondersteuning voor een app.

Controleer eerst dit.

☑️ Jij moet een eigenaar of beheerder zijn om apps aan je account te kunnen toevoegen.

☑️ Voor apps van derden kunnen accounts op externe platforms vereist zijn. Er kunnen ook extra kosten aan het gebruik van hun services verbonden zijn.

Voeg apps aan je account toe.

1. Ga naar de App Marketplace.

Klik hier om naar de App Marketplace te gaan.

2. Zoek een app en klik erop.

Gebruik de zoekfunctie of blader door de categorieën om de apps die je nodig hebt te vinden.

3. Klik op 'Download de app' en geef de app toegang.

4. Open de app.

Wanneer je de app de eerste keer toegang geeft, wordt deze automatisch geopend. Zo open je de app daarna:

1. Ga naar Evenementen beheren.

2. Selecteer je evenement.

3. Klik op Apps om je apps weer te geven.

4. Klik op de naam van de app.

5. Optioneel: Verwijder een app.

Zo verwijder je een app:

1. Ga naar Organisatie-instellingen.

2. Klik op Apps.

3. Klik op de prullenbak naast de app die je wilt verwijderen.

Wanneer je een app verwijdert, is dit niet van invloed op je account op websites van derden.

Zoek ondersteuning voor een app.

Apps van derden worden gemaakt door externe ontwikkelaars. Als je hulp nodig hebt met de app, neem je contact op met de appontwikkelaar.

1. Ga naar de App Marketplace.

Klik hier om naar de App Marketplace te gaan.

2. Zoek een app en klik erop.

Gebruik de zoekfunctie of blader door de categorieën om de app te vinden waarvoor je hulp nodig hebt.

3. Zoek de ondersteuningsopties in de appbeschrijving.

Kijk onder Ondersteuning en Resources voor hulp of contactinformatie.