Eventbrite

Helpcentrum

Afrekenen op Eventbrite

Bezoekers kunnen zich registreren voor een evenement op Eventbrite door naar de evenementpagina te gaan en daar te klikken op 'Tickets'. Vervolgens kiezen ze de gewenste tickets, vullen hun gegevens in en plaatsen hun bestelling. Wanneer een bestelling is afgerond, ontvangen bezoekers een bevestigingsmail voor hun bestelling, met de tickets als bijlage.

In dit artikel

  • 1. Ga naar de evenementpagina.
  • 2. Selecteer 'Tickets' en kies de tickets waarvoor je je wilt registreren.
  • 3. Vul de registratiegegevens in.
  • 4. Ga akkoord met de voorwaarden in het Eventbrite-beleid.
  • 5. Klik op 'Bestelling plaatsen'.
  • 6. Vind je tickets

1. Ga naar de evenementpagina.

Bezoekers kunnen evenementen organisch vinden door te zoeken op de website en in de app. Op de evenementpagina zie je alle details van het evenement, waaronder de locatie, datum, tijd en een beschrijving.

2. Selecteer 'Tickets' en kies de tickets waarvoor je je wilt registreren.

Dit is ook waar bezoekers promotiecodes invoeren die verborgen tickets laten zien of kortingen bieden. Organisatoren kunnen 'Tickets' veranderen in 'Registreren' in de taalinstellingen van hun evenement.

Na het selecteren van tickets klikken bezoekers op Afrekenen.

3. Vul de registratiegegevens in.

Bij elke bestelling zijn de naam en het e-mailadres van de koper vereist. Bij sommige evenementen is ook informatie voor elk ticket nodig en organisatoren kunnen hun eigen registratievragen maken.

4. Ga akkoord met de voorwaarden in het Eventbrite-beleid.

Om een veilige en betrouwbare marktplaats voor alle consumenten te garanderen, moet je van Eventbrite op het moment van aankoop akkoord gaan met de servicevoorwaarden, de communityrichtlijnen en het privacybeleid.

5. Klik op 'Bestelling plaatsen'.

Hiermee is de bestelling voltooid en wordt een bevestigingsbericht getoond.

OPMERKING: Als voor het evenement gebruik wordt gemaakt van betalingsverwerking van PayPal, moeten bezoekers naar PayPal om de betaling te voltooien. Na het betalen gaan ze terug naar de bevestigingspagina van Eventbrite.

6. Vind je tickets

Na het plaatsen van een bestelling kunnen bezoekers hun tickets vinden in de bevestigingsmail van de bestelling, hun Eventbrite-account en de Eventbrite-app.

Heb je nog vragen?