De taal-/regio-instellingen voor je Eventbrite-account wijzigen

Je kunt eenvoudig de taal-/regio-instellingen voor je Eventbrite-account wijzigen. Log simpelweg in of meld je aan voor een gratis Eventbrite-account. Scrol vervolgens naar de grijze voettekst onderaan de pagina. Klik op het keuzemenu met landen en kies het gewenste land. Dat is alles. Eventbrite onthoudt vervolgens de taal en regio die je hebt geselecteerd.

In dit artikel

• 1. Log in op je Eventbrite-account.
  • 2. Scrol naar de onderkant van de pagina.
  • 3. Verander je regio- en taalinstellingen in de voettekst.

1. Log in op je Eventbrite-account.

Log in op je Eventbrite-account of meld je aan. Het kost niets om een account te maken.

TIP: Als we merken dat je bij Eventbrite inlogt via een IP-adres in een van bovenstaande landen, verschijnt er een banner bovenaan de pagina met de vraag of je naar die specifieke site wilt gaan. Je hoeft alleen maar op 'Zet me over!' te klikken.

2. Scrol naar de onderkant van de pagina.

3. Verander je regio- en taalinstellingen in de voettekst.